Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

Υλικά
500γρ.ρεβύθια
500γρ.φέτα
ντομάτα κονκασέ
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 φύλλα δάφνης
1κ.γλ.κύμινο
ξύσμα απο 1 λεμόνι
ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
1κ.γλ.μέλι
αλάτι
πιπέρι
λάδι
 Εκτέλεση
1.Μουλιάζουμε τα ρεβύθια σε αλατισμένο νερό από το βράδυ.
2.Βράζουμε σε αρκετό νερό για 30 λεπτά στην χύτρα μαζί με τα δαφνόφυλλα.
3.Αδειάζουμε τα ρεβύθια στη ξάστρα,κόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στα ρεβύθια μαζί με το κρασί,το λάδι, το αλάτι,το πιπέρι,το κύμινο,το ξύσμα  πορτοκάλιού, λεμονιού,το μέλι,την ντομάτα και τέλος την φέτα.Επίσης προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και τα βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου