Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ

Υλικά

3 κιλά κρέας χοιρινό κομμένο για κοντοσούβλι(λαιμό)
2 κρεμμύδια
3 πιπεριές
1 σκόρδο
3 ντομάτες
αλάτι
πιπέρι
μουστάρδα
κλωνάρι απο θυμάρι
αλουμινόχαρτο ή σπάγκο

Εκτέλεση

  Σε μια λεκάνη βάζουμε το κρέας το αλατωπιπερώνουμε,προσθέτουμε την μουστάρδα,τα 2 κρεμμύδια,την 1 ντομάτα,το σκόρδο και το θυμάρι.Ανακατεύουμε καλά το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο.(αν ειναι έυκολο απο το βράδυ.
  Πρίν το ψήσιμο περνάμε ένα ένα τα κομμάτια κρέατος στην σούβλα και ενδιάμεσα φέτες πιπεριάς και ντομάτας.
  Τυλίγουμε το κρέας μας με αλουμινόχαρτο αν θέλουμε η το δένουμε με  σπάγκο.
Το ψήνουμε γυρνώντας το για 2 ώρες περίπου ανάλογα με την φωτιά.

Ενα υπέροχο φαγητό για κάθε κυριακή!!!!
και άψητο που το βλέπεις τρέχουν τα σάλια........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου