Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΥΛΙΚΑ
3κιλά αρνάκι(μπούτι η παιδάκια)
3 κιλά πατάτες
3 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό
χυμό απο 3 λεμόνια
χυμό απο 1 πορτοκάλι
5 κ.σούπας μουστάρδα
αλάτι-πιπέρι
λάδι (όσο θέλουμε)
1 ποτήρι γλυκό κρασί
2 ποτήρια νερό
δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Βάζουμε στην γάστρα το αρνάκι και τις πατάτες αφού τις καθαρίσουμε πρώτα και τις κόψουμε.Αλατοπιπερώνουμε,προσθέτουμε τους χυμούς απο το πορτοκάλι και τα λεμόνια.
2.Στο μπλέντερ αλέθουμε το κρεμμύδι ,το σκόρδο,την μουστάρδα και το κρασί.Ρίχνουμε μείγμα μέσα στην γάστρα και ανακατεύουμε καλά.
3.Προσθέτουμε το δεντρολίβανο και το νερό,κλείνουμε την γάστρα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 ώρες.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου