Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ

ΥΛΙΚΑ
20 φτερούγες κοτόπουλου
2 σκελίδες σκόρδο
3κ.σούπας μέλι
5 ντομάτες λιαστές
1 καυτερή πιπεριά
μουστάρδα
κέτσαπ
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά για να φτιάξουμε την μαρινάδα,τα πολτοποιούμε και περιχύνουμε τις φτερούγες μας χωρίς όμως να τις αλατίσουμε.
Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε ολο το βράδυ στο ψυγείο να μαριναριστεί σωστά.
Την επόμενη το αδειάζουμε σε ένα ταψάκι και το ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.Δεν χρησιμοποιούμε λαδι θα ψηθούν μόνο με τα ζουμιά του.Μόνο στο τέλος αλατίζουμε.

 καλή όρεξη!!!!!!!!!!!!!!
οτι χρειαζόμαστε για ενα γιορτινό μπουφέ!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου