Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΓΛΥΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
600γρ.γιαούρτι στραγγιστό
2 βερίκοκα η ροδάκινα
μαρμελάδα βερίκοκο η ροδάκινο
μπισκότα σαβαγιάρ

Εκτέλεση

Σε 1 μπόλ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα.
Βουτάμε σε λίγο γάλα η χυμό για άρωμα τα σαβαγιάρ να μαλακώσουν.
Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα μπόλ παγωτού,απο πάνω βάζουμε την κρέμα γιαουρτιού μετά μια στρώση μαρμελάδα και πάλι μπισκότα,κρέμα και τέλος γαρνίρουμε με τα φρούτα κομμένα σε κυβάκια.
Ανάλογα με το μέγεθος του μπόλ προσθέτουμε διαδοχικές στρώσεις(σαβαγιάρ-κρέμα-μαρμελάδα-φρούτα).
 
        ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ!

1 σχόλιο: