Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ

500γρ.γιαούρτι στραγγστό
2 φακελάκια ζελέ με γεύση ανανά
2 κονσέρβες κομπόστας ανανά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Σουρώνουμε τις κομπόστες και κρατάμε το σιρόπι τους.
2.Ζεσταίνουμε το σιρόπι και ρίχνουμε το ζελέ,ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει η σκόνη.
3.Οταν κρυώσει το μείγμα του ζελέ προσθέτουμε το γιαούρτι,ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τον ανανά αφού πρώτα τον κόψουμε σε κυβάκια.
4.Αδειάζουμε το μείγμα σε μια  φόρμα και την βάζουμε στο ψυγείο για 5 ώρες περίπου.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου