Υλικά
1 κιλό βύσσινα
200γρ.κεράσια
2 αχδάδια
2 βερύκοκα
2 ροδάκινα
2 κιλά κονιάκ
2 κιλά ζάχαρη ή 1 κιλό μέλι
5 γαρυφαλάκια
1 μεγάλο ξύλο κανέλας
Εκτέλεση
Χαράζουμε τα φρούτα μας ελαφρά και τα βάζουμε σε 1 μεγάλο 5λιτρο μπουκάλι μαζί με το κονιάκ και το μέλι η την ζάχαρη.Προσθέτουμε την κανέλα και τα γαρύφαλα,κλείνουμε το μπουκάλι και το αφήνουμε σε σκοτεινό σημείο για 2 μήνες περίπου.
Μετά το 2 μηνο το σουρώνουμε καλά και το βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια.
ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 κιλό βύσσινα
200γρ.κεράσια
2 αχδάδια
2 βερύκοκα
2 ροδάκινα
2 κιλά κονιάκ
2 κιλά ζάχαρη ή 1 κιλό μέλι
5 γαρυφαλάκια
1 μεγάλο ξύλο κανέλας
Εκτέλεση
Χαράζουμε τα φρούτα μας ελαφρά και τα βάζουμε σε 1 μεγάλο 5λιτρο μπουκάλι μαζί με το κονιάκ και το μέλι η την ζάχαρη.Προσθέτουμε την κανέλα και τα γαρύφαλα,κλείνουμε το μπουκάλι και το αφήνουμε σε σκοτεινό σημείο για 2 μήνες περίπου.
Μετά το 2 μηνο το σουρώνουμε καλά και το βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια.
ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου