Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΧΟΥΜΟΥΣ(ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ)

ΥΛΙΚΑ
500γρ.ρεβύθια
3κ.σούπας ταχίνι
χυμό απο 3-4 λεμόνια
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πάπρικα
λάδι
λίγο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε τα ρεβύθια απο το βράδυ και τα βράζουμε καλά.Πολτοποιούμε τα ρεβύθια μαζί με το σκόρδο και σταδιακά προσθέτουμε το ταχίνι και το χυμό απο τα λεμόνια (όσο θέλουμε φυσικά).Βάζουμε το λάδι και το γάλα ώστε να γίνει το μείγμα κρεμώδες και τέλος το αλάτι.
Οταν σερβίρουμε το χούμους πασπαλίζουμε με πάπρικα.
ΕΤΟΙΜΟ
καλή όρεξη..................
ορεκτικό που πραγματικά σε εντυπωσιάζει κι ας μην σου αρέσουν τα ρεβύθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου