Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΡΥΖΟΤΟ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ

Υλικά
500γρ.μοσχαράκι κομμένο σε μικρά κομμάτια
6κ.σούπας βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1φλ.τσαγιού λευκο κρασί
2φλ.τσαγιού ρύζι καρολίνα
5 κ.σούπας τυρί φιλαδέλφεια
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το μοσχαράκι με το κρεμμύδι και το σκόρδο σε 3κ.σούπας βούτυρο και αλατοπιπερώνουμε.Μόλις ροδίσει το μοσχαράκι προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά με κλεισμένο το καπάκι.
Μόλις βράσει, βγάζουμε το μοσχαράκι με μια τρυπητή κουτάλα και ρίχνουμε μεσα στους χυμους του, το ρύζι μαζί με 1 ποτήρι νερό,το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά.Προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο και το τυρί,ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου