Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΕΠΑ ΚΟΛΑΣΗ

Υλικά
2φλ.τσαγιού αλεύρι μαλακό
2φλ.τσαγιού γάλα
1κ.γλ.αλάτι
1/2κ.γλ.ζάχαρη
1κ.σούπας βούτυρο
1 αυγό
Για την γέμιση
10 φέτες ζαμπόν
10 φέτες τυρί που να λιώνει
ντομάτα σε φέτες
100γρ.τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι ρίχνουμε το αλάτι την ζάχαρη και προσθέτουμε το γάλα σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς.
Χτυπάμε το αυγό και το ρίχνουμε μέσα στο μείγμα,τέλος ρίχνουμε και το λιωμένο βούτυρο.
Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει ενας νερουλός χυλός.
 Ζεσταίνουμε την κρεπιέρα η αν δεν έχουμε ενα αντικολητικό τηγάνι και με μια κουτάλα ρίχνουμε τον χυλό και απλώνουμε καλά,μόλις αρχίζει να βγάζει φουσκάλες και ξεκολάει ο πάτος το γυρνάμε απο την άλλη πλευρά για 2 λεπτά και είναι έτοιμο.
Γεμίζουμε με ζαμπόν τυρί και ντομάτα και απολαμβάνουμε την νοστιμιά.Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και..........................
ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΟΛΑΣΗ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.......................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου